Waarom kiezen voor een refurbished bureaustoel

Kiezen voor een refurbished bureaustoel levert je veel voordelen op. We zetten alles voor je op een rijtje!

Heb je de term refurbished wel eens horen vallen? Refurbished heeft alles te maken met iets opknappen, zodat het er weer zo goed als nieuw uitziet. Dat is precies wat we doen bij Gebruiktebureaustoel.nl. Wij kopen gebruikte bureaustoelen op, geven deze een opknapbeurt en verkopen ze via onze webshop. Waar de één een lichtelijk versleten bureaustoel ziet, zien wij een kans. Vaak zijn de stoelen die wij opkopen nog in een goede staat. Zonde om weg te gooien. Kiezen voor een refurbished bureaustoel levert je verschillende voordelen op.

Jij koopt altijd een refurbished bureaustoel van de hoogste kwaliteit

Kies je voor een opgeknapte, tweedehands bureaustoel dan ben je allereerst goedkoper uit dan als je een gloednieuwe stoel aanschaft. We kopen onze stoelen goedkoop in en kunnen deze tegen lage tarieven opknappen. De prijzen houden we op deze manier laag, en daar profiteren onze klanten direct van. Je doet echter geen concessies op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alle modellen zijn afkomstig van topmerken uit de kantoormeubelbranche. Ook worden ze grondig gekeurd en eventuele mankementen worden verholpen door onze specialisten.

Overige voordelen

Uiteraard zijn er nog meer voordelen verbonden aan het aanschaffen van een tweedehands bureaustoel. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Altijd een scherpe prijs;
  • Duurzaam en beter voor het milieu;
  • Nieuwe bekleding mogelijk met diverse kleuren;
  • Draagt bij aan MVO.

Creëer een duurzame economie door aanschaf van een refurbished bureaustoel

Een ander belangrijk aspect van refurbished bureaustoelen is het duurzame aspect. Je draagt bij aan het creëren van een beter milieu. In een duurzame economie draait het om het hergebruik van grondstoffen en materialen te maximaliseren en het minimaliseren van afval en waardevernietiging. Waardebehoud is hierbij het kernwoord. Omdat wij het zonde en onnodig vinden dat nog goede bureaustoelen zomaar worden weggegooid en vervangen, geven wij ze een opfrisbeurt en krijgen ze een nieuw leven. De waarde blijft behouden en afval neemt af. Onze ecologische voetdruk verkleint. De klanten genieten nog jaren van een kwalitatieve refurbished bureaustoel.

Verschil refurbished en hergebruikt

Soms worden de termen hergebruikt en refurbished door elkaar heen gebruikt. Toch zijn er wezenlijke verschillen tussen beide typen. Zo worden onderdelen van refurbished meubilair vervangen voor nieuwe, waardoor ook de kwaliteit toeneemt. Bovendien geniet je bij refurbished ook van een nieuwe uitstraling van de stoel. Dit is niet het geval bij hergebruikte bureaustoelen. Wél wordt in beide gevallen de stoel gereinigd, ben je prijstechnisch goedkoper uit dan nieuw meubilair aanschaffen en profiteer je van een lange levensduur.

Gebruik ons sterrensysteem

Omdat je bij gebruikte bureaustoelen altijd te maken hebt met uiteenlopende status en kwaliteit, willen we hier graag duidelijkheid in bieden. We maken gebruik van een sterrensysteem. Het aantal sterren geeft aan hoe hoog de kwaliteit is van een refurbished bureaustoel. Dit staat bij ieder product vermeld. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en maak je met zekerheid de juiste aankoop.

Heb je vragen over onze refurbished bureaustoelen? Neem contact met ons op of vraag het een van onze vriendelijke medewerkers tijdens een bezoek aan onze showroom in Geldrop.

 

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.