Haworth bureaustoelen

Haworth bureaustoelen kopen? Gebruiktebureaustoel.nl heeft een fraai assortiment van dit merk opgenomen. Onze tweedehands bureaustoelen van Haworth voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Ontdek onze collectie en vind een model dat bij jou past!

Onze keuzehulp

Toont alle 11 resultaten

Waarom een Haworth bureaustoel kopen?

Een bureaustoel van Haworth staat voor degelijkheid, ruime verstelmogelijkheden en innovatie. Bij gebruiktebureaustoel.nl vind je altijd een ruime voorraad aan bureaustoelen van het merk Haworth. Wij zijn namelijk van mening dat het zonde is om een bureaustoel weg te gooien als deze nog in prima staat verkeerd. Door de stoel te voorzien van nieuwe bekleding zorgen we ervoor dat je voor een lage prijs een uitstekende tweedehands bureaustoel op de kop kunt tikken.
  • Ergonomisch ontwerp: als geen ander begrijpt dit merk het belang van een ergonomische werkomgeving. Dit is vertaald naar de bureaustoelen die goede ondersteuning bieden aan de rug, schouders en nek. Dit bevordert een gezonde zithouding, wat essentieel is voor productiviteit en welzijn.
  • Duurzaam: duurzaamheid is het uitgangspunt van Haworth. De materialen zijn van hoge kwaliteit en kennen daarom een lange levensduur, zelfs na intensief gebruik. Bij Gebruiktebureaustoel bestel je tweedehands modellen. Dubbel zo duurzaam, dus!
  • Stijlvol design: Haworth bureaustoelen staan bekend om hun stijlvolle ontwerpen. Of je nu een strakke of moderne uitstraling wenst of een meer traditionele stijl: Haworth biedt het allemaal.
  • Makkelijk te verstellen: iedereen stelt andere eisen aan een bureaustoel. Daarom zijn de stoelen ontworpen met aanpasbare functies, zoals verstelbare armleuningen, rugleuning en zithoogte. Deze eenvoudige verstelbaarheid zorg ervoor dat elke gebruiker de stoel naar zijn of haar wens kan afstellen en kan genieten van heerlijk zitcomfort.

Ons assortiment tweedehands bureaustoelen van Haworth

Net als de meeste merken heeft ook Haworth door de jaren heen veel verschillende bureaustoelen op de markt gebracht. Van degelijke bureaustoelen tot excentrieke directiestoelen, ze zijn van alle markten thuis. De meest populaire bureaustoel van de Comforto-lijn is Systeem 77. Dankzij de Duitse degelijkheid en de vele verstelmogelijkheden vond de stoel gretig aftrek bij grote concerns die veel personeel van duurzame stoelen wilde voorzien.

Uitvoerig getest en gecontroleerd

We controleren iedere Haworth-bureaustoel die binnenkomt op een uitgebreide lijst aan controlepunten. We willen namelijk wel dat je optimaal kunt genieten van je aankoop bij Gebruiktebureaustoel.nl. Naast het vervangen van de bekleding controleren we altijd een aantal cruciale onderdelen op schade of andere factoren die de waarde kunnen verminderen. Hieronder valt onder andere het controleren van:
  • techniek en bewegende delen;
  • gaten, scheuren en pillen in de bekleding;
  • conditie van schuim in zit- en rugkussens;
  • rollen van de wielen.

Haworth: pionier in kantoormeubilair

Haworth heeft als merk een wereldwijde reputatie opgebouwd als toonaangevende fabrikant van kantoormeubilair. Met decennia aan ervaring hebben ze een ongeëvenaarde expertise ontwikkeld in het ontwerpen van bureaustoelen die niet alleen stijlvol zijn, maar ook voldoend aan de hoogste normen op het gebied van ergonomie. De nieuwste technologieën en innovaties worden toegepast in al hun producten, waardoor ze uitblinken in zowel esthetiek als functionaliteit.

De perfecte mix van design en duurzaamheid

Nog uitstekende bureaustoelen zomaar weggooien vinden wij zonde. Daarom koop je bij ons Haworth bureaustoelen die zo goed als nieuw zijn, maar dan tegen een fractie van de nieuwprijs. We kopen alles zelf in, reinigen alle stoelen grondig in ons eigen reinigingsstation en knappen ze op waar nodig. Goed voor het milieu, je portemonnee en maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Bestel jouw favoriet vandaag nog

Na onze uitvoerige controles weten we zeker dat een stoel voldoet aan onze hoge eisen. We updaten de voorraad direct op de website, zodat je altijd een actueel beeld van onze huidige voorraad hebt. Wil je een grote hoeveelheid Haworth bureaustoelen bestellen? Neem dan contact met ons op, we bespreken je wensen en eisen graag in een persoonlijk gesprek. Wil je direct bestellen? Bekijk ons ​​assortiment en bestel jouw bureaustoel vandaag nog. Voor vragen over onze bureaustoelen of onze service kun je overigens altijd contact opnemen . Wij horen graag van je!