Gratis bezorging in NL
Niet goed, geld terug garantie
4 jaar garantie
Gratis bezorging in NL
Niet goed, geld terug garantie
4 jaar garantie
Navigeer naar

Repareren
Goed onderhoud voorkomt defecten aan je bureaustoel. Toch kan er onverhoopt iets kapot gaan of is een onderdeel versleten. Denk aan een gebroken stoelpoot, een gebroken veer of doorgezakte zitting. Dat is zonde, want hierdoor kun je niet optimaal genieten van je stoel. Ook kunnen wij het stalen frame van uw stoel herstellen in onze werkplaats. Voor ons dus de taak om jouw stoel snel en vakkundig te repareren. Gelukkig kan Gebruiktebureaustoel jouw bureaustoel repareren.


 


Bureaustoel repareren door GebruiktebureaustoelEr zijn een aantal onderdelen van een bureaustoel die vaker kapotgaan of slijten. Voor ons is een bureaustoel reparatie dagelijkse kost. We hebben dus veel ervaring met het repareren van allerlei onderdelen. Gebruiktebureaustoel kan voor jouw bureaustoel het volgende repareren of vervangen:  • Gasveer

  • Opdekjes van de armleuningen

  • Armleuningen

  • Wieltjes voor harde en zachte ondergronden

  • De mechaniek

  • Stoffering vernieuwen

  • Reiniging
Waarom kiezen voor een bureaustoel reparatie?Een bureaustoel bestaat uit veel onderdelen. Omdat slechts een onderdeel kapotgaat, betekent dit niet dat je meteen de hele stoel moet afschrijven. Met een bureaustoel reparatie wordt je bureaustoel weer als vanouds. Door je bureaustoel te repareren verleng je de levensduur en bespaar je op onnodige kosten. Een nieuwe stoel aanschaffen is namelijk niet nodig. Niet alleen gunstig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu. Kortom, je maakt een duurzame keuze.


 Vakkundig en snel geholpenGebruiktebureaustoel zorgt er niet alleen voor dat jouw stoel goed gerepareerd wordt, na de reparatie stelt onze monteur de stoel ook opnieuw voor je in. Je weet zo zeker dat je op de juiste manier op je stoel zit en dat de reparatie op vakkundige manier is uitgevoerd. Na de reparatiewerkzaamheden bespreekt onze onderhoudsmonteur meteen of de reparatie naar wens is verlopen.


 Jouw stoel kapot? Neem contact opDoordat wij gespecialiseerd zijn in de in- en verkoop van gebruikte bureaustoelen, hebben we veel onderdelen op voorraad van allerlei merken. Denk aan gasveren, armleggers, zittingen, rugleuningen en harde en zachte wielen. Ook kunnen wij jouw bureaustoel reinigen en opnieuw stofferen. Kortom, wij hebben alle technieken in huis om jouw stoel een nieuw leven in te blazen.


Mocht je bureaustoel niet te repareren zijn of de kosten in verhouding te hoog met de waarde, dan helpen we je graag bij het vinden van een passend alternatief. We hebben een groot assortiment tweedehands bureaustoelen.Gratis bezorgen in NL
4 jaar garantie
Niet goed? Geld terug!
Duurzame oplossing
Gratis bezorgen in NL
4 jaar garantie
Niet goed? Geld terug!
Duurzame oplossing
Development by NEXT LEAD | Gebruiktebureaustoel.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.
KVK 74626604 BTW NL859.973.554.B01