Gratis bezorging in NL
Niet goed, geld terug garantie
4 jaar garantie
Gratis bezorging in NL
Niet goed, geld terug garantie
4 jaar garantie
Navigeer naar

Het belang van een goede bureaustoel

23 december 2021
Ongemerkt brengen we dagelijks een hoop uren zittend door. Voornamelijk op kantoor achter ons bureau. Het belang van een goede bureaustoel is daarom ook erg groot. Een goede werkhouding heeft invloed op jouw gezondheid en uiteindelijk ook op je prestaties op het werk. Herken je het gevoel als je na een paar uur opstaat en je rug en nek erg stijf aanvoelen? Lees dan vooral verder want in deze blog bespreken we het belang van een goede bureaustoel.

 

De kenmerken van een goede bureaustoel

Op het moment dat je lichte irritaties voelt na een tijd zitten, ben je eigenlijk al te laat. Je kunt niets anders dan concluderen dat deze bureaustoel niet aan het benodigde comfort voldoet. Vroeg of laat moet je toch de beslissing nemen om naar een geschikte bureaustoel te gaan zoeken. Wij hebben een aantal tips voor je om uiteindelijke de juiste bureaustoel te vinden. Het is bijvoorbeeld goed om een bureaustoel te kopen met een verstelbare leuning. Ook kunnen eventuele armleuningen die in hoogte verstelbaar zijn extra comfort met zich meebrengen. De mogelijkheid om de bureaustoel op verschillende manieren aan te passen zorgt ervoor dat jij de stoel precies naar jouw lichaam kan vormen. Op deze manier ben je verzekerd van een stoel die je optimaal ondersteunt op de belangrijke drukpunten, onder andere de rug en de nek.

 

Een gezonde houding is essentieel

Je houding achter het bureau is hartstikke belangrijk voor je gezondheid. Met een goed afgestelde bureaustel weet je zeker dat je verschillende gezondheidsklachten kunt voorkomen. Bij de aanschaf van een nieuwe, goede bureaustoel moet je dan ook zorgen dat je rechtzit. Je boven- en onderbenen moeten in een hoek van 90 graden zitten om een gezonde houding te garanderen. Daarvoor is het wel belangrijk om de bureaustoel in hoogte aan te passen. Ook de zitting van de bureaustoel is van belang. Zorg dat je de zitting naar vormen en achteren kunt verplaatsen. Dit is bevorderlijk voor je onderbenen en de ondersteuning van je lichaam. Een vering in de stoel is niet per definitie een must, maar het is wel fijn.

 

Een uitgebreid aanbod

Ben je op zoek naar een goede bureaustoel? Dan ben je bij Gebruiktebureaustoel.nl aan het juiste adres. Wij hebben een zeer uitgebreid aanbod met verschillende bureaustoelen van topkwaliteit. Daarnaast bespaar je bij ons tot wel 80% op de prijs van een reguliere bureaustoel. Een gezonde werkhouding voor een mooie prijs.

Gratis bezorgen in NL
4 jaar garantie
Niet goed? Geld terug!
Duurzame oplossing
Gratis bezorgen in NL
4 jaar garantie
Niet goed? Geld terug!
Duurzame oplossing
Development by NEXT LEAD | Gebruiktebureaustoel.nl 2024. Alle rechten voorbehouden.
KVK 74626604 BTW NL859.973.554.B01