Gratis bezorging in NL
Niet goed, geld terug garantie
4 jaar garantie
Gratis bezorging in NL
Niet goed, geld terug garantie
4 jaar garantie
Navigeer naar

Aangepaste bureaustoelen voor rugklachten

14 oktober 2022
Of je nu een kantoorbaan hebt of gewoon veel tijd achter de computer doorbrengt, het is belangrijk om een goede, comfortabele bureaustoel te hebben. Een goede stoel kan helpen om rugklachten te voorkomen of verminderen.

 

Rugklachten door lang zitten

Lang zitten is een van de belangrijkste oorzaken van rugpijn. Wanneer je lang in een ongemakkelijke positie zit, kunnen spieren en wervels in je rug beschadigd raken. Dit kan leiden tot pijn en stijfheid. Een aangepaste bureaustoel kan helpen om rugklachten te voorkomen. Deze stoelen zijn ontworpen om je rug in een natuurlijke positie te houden en je wervelkolom te ondersteunen. Er zijn verschillende soorten aangepaste stoelen beschikbaar, dus er is vast een stoel die perfect bij jou past.

 

Aangepaste bureaustoelen speciaal voor rugklachten

Aangepaste bureaustoel betekent niet dat je een dure stoel moet kopen. Er zijn veel goedkope opties beschikbaar die net zo goed werken. Het belangrijkste is dat je een stoel vindt die comfortabel is en goed ondersteuning biedt. Als je twijfelt over welke stoel het beste bij je past, vraag dan advies aan een deskundige of ga naar een winkel waar je verschillende stoelen kunt uitproberen. Neem contact op om te checken of de stoel die je wilt hebben nog aanwezig is. We zien je graag langskomen op onze locatie!

Arbo-wetgeving toepassen op je werkplek

In Nederland is de Arbo-wetgeving van toepassing op werkplekken. Dit betekent dat werkgevers verplicht zijn om ervoor te zorgen dat hun werknemers in een veilige en gezonde werkomgeving werken. Dit houdt in dat er voldoende ruimte moet zijn om in te bewegen, dat er gezonde voeding beschikbaar is en dat er aangepaste stoelen moeten zijn voor mensen met rugklachten. Als je problemen hebt met je rug op de werkplek, neem dan contact op met je werkgever over de mogelijkheid om een aangepaste stoel te krijgen.

 

Luister goed naar je lichaam

Gebruiktebureaustoel is dé specialist in (ergonomische) tweedehands bureaustoelen en heeft daarnaast ook nog eens de grootste voorraad van Nederland! Wanneer je langdurig achter elkaar doorwerkt op eenzelfde plek, is het erg belangrijk dat je rekening houdt met jouw lichamelijke gesteldheid.

Persoonlijk advies nodig? Neem contact op

Wanneer je last krijgt van je rug, schouders of nek door slechte houding of slechte bureaustoel, kan dit leiden tot blijvende klachten. Voorkomen is beter dan genezen! Twijfel je over welke ergonomische bureaustoel het beste bij je past? Dan kun je altijd contact opnemen met onze deskundige medewerkers. We helpen je graag bij het vinden van een geschikt en comfortabele bureaustoel.
Gratis bezorgen in NL
4 jaar garantie
Niet goed? Geld terug!
Duurzame oplossing
Gratis bezorgen in NL
4 jaar garantie
Niet goed? Geld terug!
Duurzame oplossing
Development by NEXT LEAD | Gebruiktebureaustoel.nl 2023. Alle rechten voorbehouden.
KVK 74626604 BTW NL859.973.554.B01