Welke wielen voor welke ondergrond?

Welke bureaustoelwielen voor mijn vloer?

 

Zachte wielen

Zachte wielen zijn voor harde ondergronden zoals: laminaat, parket, beton etc. Ze worden in de branche “zachte” wielen genoemd, maar ze zijn niet echt zacht als je ze indrukt. Het materiaal in het randje is zodanig dat het de vloer niet beschadigd. Ze zijn vaak te herkennen aan het anders gekleurde (meestal grijs) randje.

 

Harde wielen

 Harde wielen zijn geschikt voor zachte ondergronden zoals vloerbedekking, tapijt etc. Het harde materiaal geeft niet mee en rolt soepel over deze lastige vloeren. Dan kun je een setje glijdoppen bestellen. Deze worden veel gebruikt onder loketstoelen.

 

Overige mogelijkheden

Multifunctionele wielen zijn geschikt voor zowel harde als zachte ondergronden. Deze wielen zijn onbelast geremd. Wanneer je de bureaustoel verlaat, worden de wielen geremd om te voorkomen dat de stoel ongewild onder u kan wegrijden. Als je weer gaat zitten, heft de rem zich weer op. De stoel is dan weer verrijdbaar.

 

Multifunctionele wielen

multifunctionele_wielen""

 

Bestel direct in onze webshop

Wil jij een set harde of zachte wielen voor jouw bureaustoel? Bij Gebruiktebureaustoel.nl bestel je eenvoudig een extra setje wielen. Voeg de gewenste wielen toe aan je winkelwagen en ontvang jouw bestelling binnen enkele dagen thuis. We bezorgen gratis in Nederland. Als je een bureaustoel besteld krijg je meteen de keuze welk wielen je onder de bureaustoel wilt.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.