Wat kost een bureaustoel?

Als je als kleine zelfstandige, startup of particuliere gebruiker een bureaustoel wilt aanschaffen, zul je ongetwijfeld de prijsstelling van een bureaustoel mee laten wegen in je keuze. Wat kost een bureaustoel? Je hoeft je er maar een klein beetje in te verdiepen om te ontdekken dat de meest uitgebreide bureaustoelen van de bekende A-merken relatief duur n in aanschaf zijn. Gelukkig is er ook een andere, financieel aantrekkelijke, mogelijkheid.

Als je vele uren per dag in een bureaustoel doorbrengt, is het uiteraard erg belangrijk dat je een goede zithouding in de stoel kunt aannemen, maar ook dat deze kwalitatief goed is. Daarnaast zul je ongetwijfeld nog wat wensen hebben met betrekking op de materialen van de zitting en moet de uitstraling passen bij je inrichting. Dit is best een behoorlijk gevulde wensenlijst maar je wilt er wel een geruime tijd mee doen!

 

Waarom goede bureaustoelen niet altijd veel geld kosten

Als je al een beetje hebt rondgekeken, zul je snel tot de conclusie komen dat je voor een goede bureaustoel flink wat moet betalen. Dit is zeker het geval bij de duurdere A-merken. Je moet dan de afweging maken of je dit bedrag ervoor over hebt, of dat je een andere keuze maakt.                   

Deze andere keuze kan zijn dat je een bezoek brengt aan de showroom van Jetchair of onze webshop bekijkt. Wij bewijzen waarom goede bureaustoelen niet altijd veel geld kosten.

Je zult zelf de bedoeling hebben om vele jaren gebruik te maken van je bureaustoel, maar veel grote bedrijven denken daar anders over. Zij vervangen de bureaustoelen met grote regelmaat, ondanks dat deze technisch prima in orde zijn en van slijtage nog lang géén sprake is. Jetchair koopt deze bureaustoelen op en biedt deze tegen een zeer scherpe prijs aan. Jij kunt er dus gebruik van maken dat anderen deze stoelen al hebben afgeschreven en er géén waarde in zien, terwijl deze nog flink waardevol zijn! In veel gevallen betaal je slechts 20% van de nieuwwaarde!

 

Ruim aanbod van goedkope bureaustoelen van grote A-merken

Jetchair heeft een zeer grote showroom in Geldrop. Je kunt bij ons kiezen uit bureaustoelen van wel 200 verschillende merken. Voor iedere combinatie van wens en budget hebben we wel een geschikte invulling. Mocht je wat verder wonen, kun je altijd ons assortiment ontdekken in onze webshop. We brengen de bestelling graag bij je thuis of op kantoor.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.