Hoelang gaat een bureaustoel mee?

Het is lastig in te schatten hoelang een bureaustoel precies meegaat. Dit is uiteraard afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Wanneer we spreken over de levensduur van een bureaustoel, doelen we op de verwachte levensduur bij normaal gebruik. Ga je kantoorraces houden met je bureaustoelen? Dan is de kans groot dat jouw stoelen eerder kapotgaan dan verwacht. Bij gebruiktebureaustoel.nl ontvang je altijd vier jaar garantie op een bureaustoel. Gaat een bureaustoel dan maar vier jaar mee? Nee, gemiddeld gaat een bureaustoel zo’n zeven jaar mee. Meer over de levensduur van een bureaustoel lees je hier.

De gemiddelde levensduur van een bureaustoel

De gemiddelde bureaustoel gaat dus ongeveer zeven jaar mee. Dit is afhankelijk van meer dan alleen de kwaliteit van een stoel. Om een beter beeld te krijgen van de levensduur van de stoel, is het verstandig om te kijken naar de reden dat een bureaustoel doorgaans vervangen wordt. Breekt er iets af, zoals de armleuning of een rugsteun? Dan zit een stoel niet comfortabel meer, of voel je je niet veilig als je op de stoel zit. De kans dat een deel van de stoel afbreekt is gelukkig niet erg groot, daarvoor zijn de meeste stoelen degelijk genoeg. Bij gebruiktebureaustoel.nl vind je dan ook alleen bureaustoelen die van stevige materialen gemaakt zijn. Juist dunne laagjes plastic en goedkope stof zullen als eerst falen.

De meeste bureaustoelen worden namelijk vervangen omdat de zitting en steun niet meer in orde zijn. Er zitten scheuren in de stof, de zitting is zijn weerstand kwijt of de rugleuning is door vocht en vuil langzaam gaan slijten.

Verlengen van levensduur

Bij gebruiktebureaustoel.nl verlengen wij dagelijks het leven van enkele stoelen. We zorgen met nieuwe bekleding voor een frisse herstart en controleren de stoel op meer dan honderd punten om er zeker van te zijn dat de bureaustoel die jij koopt nog lang meegaat. Je krijgt altijd vier jaar garantie bij de aankoop van een van onze stoelen. Mocht er in deze periode onverhoopt iets niet in orde blijken? Neem dan contact op, we lossen dit graag voor je op.

Verantwoord ondernemen

Door gebruikte bureaustoelen te recyclen, zorgen wij ervoor dat er minder materiaal weggegooid wordt. Wanneer grote organisaties hun kantoormeubilair vervangen, zijn wij altijd op zoek naar bureaustoelen die technisch in orde zijn. Veel mensen laten zich misleiden door de soms wat versleten uitstraling van de bekleding, terwijl dit juist prima te vervangen is. Onderneem maatschappelijk verantwoord en gooi je gebruikte bureaustoelen niet zomaar weg.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.