Tweedehands vergaderstoelen

Bekijk als Foto-tabel Lijst

12 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Wanneer je op zoek bent naar een goede tweedehands vergaderstoel ben je bij gebruiktebureaustoel.nl aan het goede adres. Wij bieden tweedehands vergaderstoelen van verschillende merken aan, je vind altijd een geschikte stoel voor jouw kantoor. Wij maken de gebruikte vergaderstoelen altijd schoon en zorgen ervoor dat alles goed in elkaar zit. We controleren de stoelen op ongeveer honderd verschillende punten om vast te stellen of deze voldoen aan de door ons gestelde eisen. Dit stelt ons in staat om vier jaar garantie bij onze stoelen te leveren. Een goede vergaderstoel biedt genoeg comfort tijdens het vergaderen en zorgt ervoor dat u met plezier aan de vergadertafel kunt plaatsnemen, zelfs bij een belangrijke onderhandeling.

 

Duurzame tweedehands vergaderstoelen

Een vergaderstoel gaat gemiddeld zo’n tien jaar mee, maar we zien dat stoelen vaak al veel eerder vervangen worden. Zonde van de vergaderstoelen en het is ook niet goed voor het milieu. Gelukkig biedt gebruiktebureaustoel.nl uitkomst. Wij kopen de tweedehands vergaderstoelen op en vervangen de stof en de zitting. Zo geven wij deze vergaderstoelen weer een tweede leven. De projectmeubelstoffen die we gebruiken is van hoge kwaliteit, om een lange levensduur van onze vergaderstoelen te verlengen. Het materiaal is brandvertragend en heeft een hoge slijtvastheid.

 

Diverse merken

Wij hebben een ruim aanbod van diverse merken tweedehands vergaderstoelen. Bekijk onze stoelen van Vitra, Interstuhl en Ahrend, een innovatief merk uit Nederland dat zich heeft ontwikkeld als internationale speler. Je vind veel meer merken bij gebruiktebureaustoel.nl. Wel zo prettig, want hierdoor kunnen we een zeer divers assortiment aanbieden. Zoekt u vergaderstoelen met of zonder armleuningen, met een draaiende of vaste zit, met een gestoffeerde of metalen rugleuning? Welke kenmerken jouw ideale vergaderstoel ook heeft, bij ons vind je de juiste tweedehands vergaderstoelen.

 

Garantie op uw tweedehands vergaderstoelen

Omdat veel stoelen al vervangen worden voordat ze aan vervanging toe zijn, komen veel stoelen bij ons binnen in prima conditie. Toch vinden wij het vervangen van de stoffering en zitting wel zo fris, ook als deze in goede staat zijn. We controleren alle tweedehands vergaderstoelen uitvoerig, stoelen die niet in orde zijn komen niet in ons assortiment terecht. Zo weten we zeker dat we alleen de beste vergaderstoelen aan onze klanten leveren. Daarom doen we over de garantie niet zo moeilijk; iedere stoel die binnen vier jaar mankementen vertoont bij normaal gebruik wordt door ons gerepareerd of vervangen. Hebben we het al over onze laagste prijsgarantie gehad? Zie je dezelfde stoel ergens anders voor een lagere prijs op het internet staan? Dan passen wij onze prijzen direct aan.

 

Bestel uw vergaderstoel vandaag nog

Interesse in een tweedehands vergaderstoel van gebruiktebureaustoel.nl? Onze producten zijn te bestellen in de webwinkel. Je filtert eenvoudig op materiaal, kleur en beschikbare voorraad en komt zo snel bij het gewenste product uit. Door de hoge populariteit kan het soms voorkomen dat we minder voorraad beschikbaar hebben. Wil je een grotere hoeveelheid tweedehands vergaderstoelen kopen? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag bij het vinden van een geschikte oplossing. Verzeker jezelf van een comfortabele werkplek met een vergaderstoel van gebruiktebureaustoel.nl.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.