Bureaustoel NEOS

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Als je op zoek bent naar een bureaustoel waarin je de perfecte ergonomische zithouding in kunt aannemen, komt de NEOS Bureaustoel van het Duitse merk Wilkhahn zeker in aanmerking. Dit merk is immers toonaangevend op gebied van ergonomie. Uiteraard zien je dit terug in het prijskaartje als je besluit om een volledig nieuw exemplaar aan te schaffen. Een Bureaustoel Wilkhahn NEOS is echter ook verkrijgbaar bij Gebruiktebureaustoel.nl. Voor een zeer aantrekkelijke prijs bieden we je een bureaustoel van dit topmerk aan waarvan je jaren plezier zult hebben.

 

Wat zijn de eigenschappen van de Wilkhahn NEOS bureaustoel?

Als je voor een bureaustoel van het merk Wilkhahn kiest, maakt je de keuze voor een zitvoorziening die volledig ontworpen, ontwikkeld en vormgegeven is in Duitsland. Het resultaat is een bureaustoel van hoogwaardige kwaliteit (Deutsche Gründlichkeit) waarin de perfecte combinatie is gemaakt tussen ergonomie en design. De Wilkhahn NEOS bureaustoel is hier een perfect voorbeeld van. We hebben het hier over een bureaustoel waarin iedereen wel lekker in kan zitten. De NEOS biedt immers comfort in combinatie met gemak. Hoewel deze bureaustoel is voorzien van zeer veel instelmogelijkheden kunnen we stellen dat het een gebruiksvriendelijk exemplaar is. De Wilkhahn NEOS bureaustoel is vrij intuïtief instelbaar, zoals het hoort bij een topkwaliteit bureaustoel.   

Tweedehands bureaustoel Wilkhahn NEOS online bestellen

Als je plaats wil nemen op een Wilkhahn NEOS bureaustoel is het helemaal niet nodig om een nieuw exemplaar aan te schaffen. Je geeft dan onnodig te veel geld uit, zeker als je weet dat je een tweedehands bureaustoel Wilkhahn NEOS online kunt bestellen bij Gebruiktebureaustoel.nl.. De gebruikte bureaustoelen die wij aanbieden zijn niet alleen van topkwaliteit, ze zijn ook eigenlijk weer als nieuw. Wij kijken de bureaustoelen bij binnenkomst tot op ieder detail na. Op basis hiervan voeren we eventuele reparaties uit en worden de zitvoorzieningen grondig gereinigd. Met deze intensieve controle en complete finishing touch ben jij gegarandeerd van een tweedehands bureaustoel Wilkhahn NEOS die er als nieuw uitziet en nog vele jaren mee kan. De aankoopprijs van deze kantoorstoel is echter wel een stuk lager.

Een duurzaam alternatief

Door te kiezen voor een gebruikte bureaustoel, maak je de keuze voor een duurzaam alternatief. Veel bedrijven besluiten immers om hun zitvoorzieningen al te vervangen voordat deze echt aan vervanging toe zijn. De aankoopkosten van het kantoormeubilair zijn immers dan al afgeschreven. Een NEOS Bureaustoel is echter dan nog lang niet aan vervanging toe. Dit is de reden dat je bij ons terecht kunt voor een aanbod dat volledig aansluit op het Maatschappelijk Verantwoorde Ondernemen.

Bestel via onze webshop

Heb je interesse om een tweedehands Wilkhahn NEOS bureaustoel met flinke korting te kopen? Bestel deze dan via onze webshop. We leveren de bureaustoelen gratis af op een van tevoren aangegeven dag en tijdstip. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als we je kunnen helpen bij het maken van je keuze.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.