RH Extend

Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 Item

Aflopende Volgorde
 1. Bureaustoel RH Extend 220 nieuwe stof
  Bureaustoel RH Extend 220 nieuwe stof 7 producten op voorraad
  € 361,79 Incl. BTW
per pagina

RH Extend bureaustoelen

Onze tweedehands bureaustoelen van RH Extend worden stuk voor stuk zorgvuldig gedemonteerd en vervolgens gerenoveerd. Door de stoelen te voorzien van een nieuwe zitting en stof kunnen wij ook vervolgens 4 jaar garantie bieden.

Tweedehands RH Extend bureaustoelen

Een bureaustoel van RH Extend is een goede keus. Een RH Extend bureaustoel is namelijk ergonomisch, ergonomisch houdt in dat de bureaustoel zich aanpast aan uw lichaam. Met een ergonomische RH Extend bureaustoel is lang zitten dus niet meer zo erg. Doordat de bureaustoel zich aanpast aan uw lichaam is dit goed voor de rug, de polsen en de nek. Niet alleen u zelf, maar ook wanneer personeel of bezoekers langskomen beschikken zij over een fijne tweedehands RH Extend bureaustoel. Ze zijn te gebruiken in kantooromgevingen of andere industrieplekken. Naast het feit dat de tweedehands RH Extend bureaustoelen ergonomisch zijn, zijn de stoelen ook milieuvriendelijk. De RH Extend bureaustoelen zijn 100% te recyclen en worden niet zomaar weggegooid. De stoelen zijn van hoogwaardige kwaliteit waardoor ze tegen een stootje kunnen en langer mee gaan dan andere.

Verschillende RH Extend bureaustoelen

Bij Gebruiktebureaustoel.nl heeft u keus uit veel tweedehands bureaustoelen van diverse merken. RH Extend is daar één van. Onder de tweedehands bureaustoelen van RH Extend heeft u keus uit diverse formaten en kleuren. Daarnaast kunt u ook nog kiezen uit de volgende merken:

 • RH Extend 100 medium
 • RH Extend 120 large
 • RH Logic 3

Neem dus snel een kijkje in het assortiment van de tweedehands RH Extend bureaustoelen en kies de tweedehands bureaustoel die bij u en uw omgeving past. Naast tweedehands bureaustoelen biedt Gebruiktebureaustoel ook tweedehands vergaderstoelen en kappersstoelen aan.

Altijd goede controle

Heeft u nog twijfels over het aanschaffen van een tweedehands RH Extend bureaustoel? Geen zorgen, wij van Gebruiktebureaustoel controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

 • Techniek en bewegende delen
 • Bekleding op gaten, scheuren, pillen e.d.
 • Schuim in zit en rugkussens in orde
 • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen en kunt er ervan uit gaat dat u over het beste product beschikt wat er is. Wanneer er namelijk iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands RH Extend bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel. Kiezen voor een gebruikte RH Extend bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen, schaf ze vandaag nog aan!

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.