Kinnarps 6000 freefloat

Bekijk als Foto-tabel Lijst

8 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Tweedehands Kinnarps 6000 freefloat bureaustoelen

Nieuw gestoffeerde Kinnarps 6000 freefloat bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

 

Kinnarps 6000 freefloat

De Kinnarps 6000 freefloat bureaustoel is niet zomaar een bureaustoel. Deze bureaustoelen zijn gebouwd met bijzondere technieken en een freefloat mechanisme. Zo kunt u onbeperkt ergonomisch bewegen op uw bureaustoel. Deze bureaustoel kopen draagt ​​bij aan de ergonomie op het gebied van werken. Zo vermindert u kans op letsel en andere klachten.

Wanneer u de tweedehands Kinnarps bureaustoel bij ons besteld, weet u zeker dat de stoelen opnieuw gestoffeerd zijn. Alle functies zijn gecontroleerd om er voor te zorgen dat de Kinnarps 6000 freefloat weer zo goed als nieuw is. De stoel is verstelbaar in de hoogte (tot wel 53 centimeter). De bureaustoel is te verstellen in de diepte tot wel 8 centimeter. Zo weet u zeker dat de stoel perfect zit, om letsel te voorkomen.

 

Duurzame tweedehands bureaustoel

Hoewel een Kinnarps 6000 free float gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid.Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen!

 

Verschillende Kinnarps bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands Kinnarps 6000 bureaustoelen. Bent u op zoek naar een Kinnarps bureaustoel met een extra hoog tapijt? Kijk dan eens naar de Kinnarps 6000 extra hoog. Deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de Kinnarps 6000, maar bezit een extra hoog tapijt. Dit is ideaal voor mensen met rugklachten of mensen die wat langer zijn. Wanneer u op zoek bent naar een klassiek design, dan kunt u kiezen voor de Kinnarps 9000.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Kinnarps 6000 freefloat bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel!

 

Ergonomisch werken

Wij kunnen u verzekeren dat de stoelen ergonomisch zijn. Waarom zijn ergonomische stoelen zo belangrijk?

  • Een groot deel van de dag brengen we zittend door. De juiste bureaustoel helpt bij aan een goede houding om zo letsel te voorkomen.
  • Flexibel in te stellen aan uw lichaam.
  • Een ergonomische werkplek draagt ​​bij aan de productivitieit.

Door een tweedehands bureaustoel van Kinnarps aan te schaffen, dan weet u dat u een investering maakt in een ergonomische bureaustoel en in uw gezondheid.

Kiezen voor een gebruikte Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

 

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel. 

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.