Bureaustoel Interstuhl

Bekijk als Foto-tabel Lijst

5 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Interstuhl bureaustoel kopen

Wil je graag een nieuw gestoffeerde Interstuhl bureaustoel voor een lage prijs? Bij gebruiktebureaustoel.nl hebben we verschillende modellen van dit merk in het assortiment. Kies je voor bureaustoelen van Interstuhl, dan kies je voor esthetiek en ergonomisch verantwoord zitten. Op deze manier ontstaan stoelen die zorgen voor oneindig zitcomfort. Ideaal voor jou en jouw werknemers die vele uren per dag achter hun bureau zitten. Je krijgt bij ons vier jaar garantie op een stoel uit ons assortiment.

Ruim aanbod tweedehands Interstuhl bureaustoelen 

De tweedehands bureaustoelen van Interstuhl zijn er op gebouwd zodat iedereen comfortabel kan zitten. Naast standaard bureaustoelen, maakt Interstuhl ook stoelen om je gasten te ontvangen, om mee te vergaderen en om te ontspannen. Kortom, voor elke wens is er wel een bureaustoel van Interstuhl die bij jouw wensen past. Wanneer je op zoek bent naar een smaakvolle bureaustoel, dan zit je bij Interstuhl goed. De stoelen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en zijn beschikbaar in diverse materialen. Daarnaast zijn de stoelen beschikbaar in hoge hoeveelheid, waardoor je er zeker van kunt zijn dat al je werknemers een goede bureaustoel hebben.

Wij bieden een duurzame oplossing

Hoewel een bureaustoel Interstuhl gemiddeld zo'n tien jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al veel eerder vervangen. Dit is niet alleen zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. We kopen de tweedehands Interstuhl bureaustoelen in en vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer je een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

Diverse Interstuhl bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands bureaustoelen van Interstuhl. Heb je interesse in een tweedehands bureaustoel met een lagere rug? We hebben verschillende Interstuhl bureaustoelen van de populaire Ataros-lijn. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Interstuhl Prosedia se7en 16g2. Liever een tweedehands Interstuhl bureaustoel met een hogere rug? Dan is de Interstuhl Geos 15G2 een goede uitkomst. Deze bureaustoel zorgt voor extra veel zitcomfort.

Gecontroleerd op kwaliteit en functionaliteit

Heb je twijfels over de tweedehands Interstuhl bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • techniek en bewegende delen;
  • bekleding op gaten, scheuren, pillen en andere beschadigingen;
  • schuim in zit- en rugkussens;
  • rollen van de wielen.

Zo controleren we of alle bureaustoelen nog als nieuw zijn. Wanneer er iets niet in orde is met een bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat je nog jarenlang plezier kunt hebben van je tweedehands Interstuhl bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met je tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijg je vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw tweedehands Interstuhl bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die je eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een gebruikte Interstuhl bureaustoel is bij gebruiktebureaustoel.nl een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw Interstuhl bureaustoel zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen!

Bekijk ons volledige aanbod online

Ben je benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. Je kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vind je altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.