Bureaustoel HÅG

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Ben je op zoek naar een bureaustoel van het merk HÅG? Bij gebruiktebureaustoel.nl koop je een bureaustoel van HÅG voor de lage prijs van een tweedehands bureaustoel, maar met de zekerheid van een nieuwe bureaustoel. Al onze stoelen worden namelijk uitvoerig gecontroleerd en opgeknapt waar nodig. Hierdoor profiteer jij nog jarenlang van een kwalitatieve bureaustoel, zonder hiervoor de hoofdprijs te betalen. Bovendien bieden we een duurzame oplossing welke aanzienlijk minder schadelijk is voor het milieu. Daarom bestel je jouw tweedehands bureaustoel van HÅG bij gebruiktebureaustoel.nl.

Bureaustoel HÅG kopen

Uit onze ervaring blijkt dat de bureaustoelen van dit merk er niet alleen goed uitzien, ze zijn ook nog eens ontzettend stevig. Dankzij het Balanced Movement Mechanism van HÅG blijft je lichaam constant in beweging. Dit voorkomt vermoeid- en stijfheid bij langdurig zittend werk. Het Noorse HÅG ontwerpt, produceert en verkoopt de ergonomische bureaustoelen al sinds 1943 en heeft hierbij altijd de visie gehad om de gebruikers van haar bureaustoelen zoveel mogelijk te laten bewegen.

Tweedehands bureaustoel HÅG online bestellen

“As humans, we are meant to move.” Met die propositie ontwikkelt HÅG sinds 1943 haar bureaustoelen. De nadruk ligt op ergonomie en het laten bewegen van de gebruiker van de bureaustoel. Dit levert je meer vrijheid, meer comfort en een verhoogde productiviteit op. Uiteraard is een goede stoel niets waard als deze het na enige tijd begeeft. Om deze reden gebruikt HÅG alleen premium kwaliteiten die zorgen voor een lange levensduur van de bureaustoelen. Een bureaustoel van HÅG gaat dan ook makkelijk tien jaar of langer mee.

Toch zien we het helaas veel te vaak gebeuren dat bedrijven hun hele inboedel vervangen, zonder dat er sprake is van enige noodzaak. Ook de bureaustoelen van HÅG moeten er dan aan geloven, terwijl deze doorgaans in prima staat verkeren. Gelukkig zorgt gebruiktebureaustoel.nl voor een tweede kans voor veel van deze afgedankte stoelen. We kopen de stoelen op, zorgen ervoor dat deze weer tiptop in orde zijn en verkopen deze vervolgens door voor en sterk gereduceerd tarief. Goed voor je portemonnee en ook goed voor het milieu.

Profiteer van 4 jaar garantie

Bij gebruiktebureaustoel.nl krijg je vier jaar garantie op alle bureaustoelen uit het assortiment. Ook de HÅG bureaustoelen worden standaard met vier jaar garantie geleverd. Kies voor een hoog comfort en ultieme duurzaamheid met een bureaustoel van HÅG via gebruiktebureaustoel.nl. Wanneer er iets mis is met een bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat je nog jarenlang plezier kunt hebben van je tweedehands bureaustoel. Met vier jaar garantie ben je lang verzekerd van een oplossing bij onverhoopte problemen. Gaat er na vier jaar iets stuk? Je kunt bij ons ook terecht voor reparaties, stoffering en reiniging van je bureaustoel.

Bekijk het aanbod en bestel je bureaustoel vandaag nog

Wil jij een tweedehands bureaustoel van HÅG online bestellen? Kies dan verstandig en ga voor een tweedehands bureaustoel van gebruiktebureaustoel.nl. Ontdek en geniet van de vele verstelmogelijkheden van een HÅG bureaustoel. Heb je nog vragen over de modellen uit ons assortiment of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact op, we horen graag van je!

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.