Bureaustoel Ahrend

Bekijk als Foto-tabel Lijst

22 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Eenvoudig bureaustoel Ahrend online te bestellen

Onze tweedehands bureaustoelen van Ahrend worden stuk voor stuk zorgvuldig gedemonteerd en vervolgens gerenoveerd. Door de stoelen te voorzien van een nieuwe zitting en stoffering kunnen wij vier jaar garantie bieden. De stoelen van Ahrend staan bekend om hun oerdegelijk design en tijdloze inspiratie. De Ahrend-stoelen zijn al sinds jaar en dag bekend bij ondernemend Nederland en staan dus in veel kantoren. De meeste stoelen gaan dus ook al jaren mee maar verslijten verder niet of nauwelijks op technisch gebied. Uiteraard kan het voorkomen dat de bekleding van een Ahrend stoel verslijt, maar dan zijn wij van gebruiktebureaustoel.nl daar om de stoelen een tweede of zelfs derde leven te geven.

Koninklijke Ahrend heeft kantoren in meer dan 25 landen op vijf continenten, waaronder China, Rusland en Dubai. De stoelen worden dus over de hele wereld gebruikt, dat getuigt van topkwaliteit!

 

Tweedehands bureaustoel Ahrend kopen

  • De stoelen voldoen aan de hoogste wereldstandaarden in ergonomisch design.
  • Ahrend is de grootste Europese speler met een Dutch Design-signatuur.
  • Research & Development, productie, marketing, sales en service zijn allemaal in eigen beheer bij Ahrend.
  • Ahrend is het eerste bedrijf in de sector die een Cradle to Cradle certificaat heeft.
  • Topreferenties uit heel Europa.

 

Ahrend of Koninklijke Ahrend?

Een van Nederlands bekendste kantoormeubelfabrikanten is Ahrend. Voluit is dit Koninklijke Ahrend, want in 1996 heeft Ahrend, tijdens haar honderdjarige bestaan, het predicaat Koninklijk mogen ontvangen. In dat jaar bracht Ahrend ook de Centennial bureaustoel uit. Aanvankelijk was Ahrend met name gericht op de inrichting van tekenkamers, kantoorstoelen en tafels. De kasten kwamen hier later bij. Officieel wordt er maar één bedrijf per branche uitgekozen om het predicaat "koninklijk" te mogen ontvangen. Ahrend is dus de enige houder van dit predicaat!

 

Soorten Ahrend bureaustoelen

De meest verkochte tweedehands bureaustoel van Ahrend is Ahrend 220. Dit is de bureaustoel met de “brievenbus” in de rugleuning. Het zusje van de Ahrend 220, de Ahrend 230, is door het vakblad Kantoor & Efficiency in haar Koopwijzer gekozen tot ‘best geteste’ kantoorstoel. Wij proberen deze dan ook altijd standaard in ons assortiment te hebben.

Net als bij de Ahrend 220 kun je bij de Ahrend 230 de stoelfuncties bedienen middels knopjes naast de zitting. Dus niet met hendels die dieper onder de stoel zitten en lastig te bereiken zijn. De Ahrend-stoelen blinken uit in hun degelijkheid en een zeer grote groep gebruikers is groot fan van het comfort en de instelmogelijkheden van de stoelen.

Het meest recente modeltype van Ahrend is de Ahrend 2020. Ook van deze stoel, die nog niet zo lang op de markt in, hebben wij geregeld een groot aanbod! Verder tref je in onze webshop geregeld een ruime selectie stoelen aan van de volgende Ahrend bureaustoelen:

 

Vier jaar garantie, bestel vandaag nog

Wij staan er om bekend dat de door ons verkochte tweedehands bureaustoelen van Ahrend stuk voor stuk handmatig gecontroleerd en afgesteld zijn. Kiezen voor tweedehands Ahrend stoelen van gebruiktebureaustoel.nl is kiezen voor duurzaamheid en een hoog comfort voor een zeer scherpe prijs. Op internet behoren de Ahrend tweedehands bureaustoelen van gebruiktebureaustoel.nl tot de scherpst geprijsde stoelen. Zie je dezelfde stoelen elders op internet, tegen een lagere prijs, neem dan contact met ons op. We passen onze prijzen daar direct op aan.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.