Inkoop bureaustoelen

Jetchair kan zorgen voor een verantwoorde afvoer van jouw gebruikte kantoorstoelen.

Wij zijn gespecialiseerd in de betere ergonomische kantoorstoelen en als wij ze verkopen, moeten ze nog zeker enkele jaren meegaan. Om die reden zijn wij alleen geïnteresseerd in bureaustoelen van de betere merken.

Hierbij is bijvoorbeeld een vlek op de zitting of een kleine slijtage aan de stof geen probleem, want wij laten een groot deel van de stoelen her-stofferen. Is het schuim niet meer in orde, dan is het niet meer lonend om een gebruikte stoel een nieuw leven te geven.

Zijn het goed bruikbare stoelen, van de bekende merken dan kunnen wij geld geven voor jouw oude bureaustoelen.

Minder bekende merken of kleinere series kunnen wij wel afvoeren, maar hiervoor kunnen wij dan vaak niets bieden. Immers de logistieke kosten en het werk dat wij er aan hebben, in combinatie met een relatieve lage (te verwachte) opbrengst van de stoelen maakt het “inkopen” dan niet meer interessant.

Wij geven de voorkeur aan grote series stoelen. Meestal kopen wij geen ‘losse’ stoelen in.

Je kunt ons een email sturen aan info@jetchair.nl met daarin informatie over welke kantoorstoelen je in de verkoop hebt, welk aantal het betreft, in welke staat ze zijn, hoe oud ze zijn en wanneer ze beschikbaar komen. Enkele foto’s zou prettig zijn om te ontvangen, zodat wij een gericht voorstel kunnen doen.

 

Dank voor deze moeite!

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.