Bureaustoel Meda

Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 Item

Aflopende Volgorde
per pagina

Als je op zoek bent naar een bureaustoel die onderscheidend is op gebied van kwaliteit en comfort, komt de Vitra Meda zeker in aanmerking. Dit is een bureaustoel waar je een lange tijd met veel genoegen gebruik van kunt maken. Je zou zeggen dat er een hoog prijskaartje hangt aan een Meda bureaustoel. Dit is inderdaad het geval als je ervoor zou kiezen om deze bureaustoel nieuw aan te schaffen. Je maakt echter een voordelige keuze als je de Meda bureaustoel bij Jetchair koopt.
     

Tweedehands bureaustoel Meda online bestellen

Je maakt wat ons betreft een uitstekende keuze als je besluit om een bureaustoel Meda van het merk Vitra online te bestellen. Voor dit model is een zeer geslaagde combinatie gevonden van comfort, technologie en esthetiek. Het comfort van deze stoel wordt gevormd door een gesynchroniseerde techniek, kantelende rugleuningen die vergrendelbaar zijn en een prettige vulling van de zitting. Een netweave rugleuning sluit op de meest prettige en zachte manier om de rug aan. Een Meda bureaustoel is uitstekend geschikt om een prettige ergonomische zithouding in aan te nemen. Deze bureaustoel is zeker een aanrader als je intensief van deze zitvoorziening gebruik maakt. 

Profiteer van een voordelige prijs

Je zou denken dat je een fors bedrag moet betalen als je een Vitra Meda bureaustoel wilt aanschaffen. Dit is zeker het geval als je kiest voor een nieuw model. Het is echter een uitstekende optie om een Meda bureaustoel tegen een voordelige prijs kopen als je kiest voor een gebruikt model. Gezien de kwaliteit van deze stoel is dit een prima keuze. Je kunt hiervoor uitstekend terecht bij Jetchair. Wij kopen gebruikte Vitra Meda bureaustoelen op om deze in later stadium tegen een voordelige prijs aan te kunnen bieden. Het komt immers meer dan regelmatig voor dat bureaustoelen worden afgedankt en afgeschreven terwijl deze nog helemaal niet versleten of aan vervanging toe zijn! Door te kiezen voor gebruikte bureaustoelen kun je wel 80% in kosten besparen!

Uiteraard lopen we de bureaustoel volledig na op basis van meer dan 100 controlepunten. Daarnaast zorgen we voor nieuwe bekleding, een poetsbeurt, nieuwe opdekjes, veertjes en moeren voor een complete finishing touch. We bieden je daarom dan ook met een gerust hart een garantieperiode van vier jaar aan op ons assortiment in gebruikte bureaustoelen. De bureaustoelen die wij aanbieden zijn immers van een gegarandeerd uitstekende kwaliteit.

Stel je bureaustoel Vitra Meda in

Bestel nu je bureaustoelen bij Jetchair

Bestel nu je bureaustoelen bij Jetchair en voorzie jezelf van een uitstekende zitvoorziening. De meeste bureaustoelen kunnen we uit voorraad leveren. We bezorgen je bestelling zelfs geheel gratis op ieder gewenst adres in Nederland. Desgewenst nemen we je oude bureaustoelen mee zodat je ook geen kosten hebt aan het afvoeren hiervan. Jetchair zorgt dus voor dé ideale oplossingen voor maatschappelijk verantwoorde ondernemingen. Heb je nog vragen over de modellen uit ons assortiment of wil je meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen je graag verder bij het maken van je keuze!

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.