Bureaustoel König & Neurath

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

merk biedt een brede selectie aan hoogkwalitatieve bureaustoelen. Dit is precies de reden dat je ook gerust kunt kiezen voor een gebruikte bureaustoel van het merk König & Neurath. Je kunt hier een zeer lange tijd plezier van hebben zonder dat je een grote investering hoeft te doen. Gebruiktebureaustoel.nl heeft volop keuze in gebruikte bureaustoelen van König & Neurath. Het is dan ook zeker de moeite waard om dit aanbod te bekijken als je op zoek bent naar een geschikte zitvoorziening voor op kantoor.

De onderscheidende waarden van de bureaustoelen van König & Neurath

König & Neurath is een van de meest succesvolle aanbieders van kantoormeubilair. Het Duitse familiebedrijf is sinds 1925 actief op dit gebied en heeft niet alleen showrooms in Duitsland maar ook in Frankrijk, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland en Nederland. Factoren als ergonomie, innovatieve productontwikkeling en het vormgeven van de nieuwste trends op gebied van kantoormeubilair vormen de onderscheidende waarden van de bureaustoelen van König & Neurath. 

Als je de keuze maakt voor de bureaustoelen van dit merk, kies je voor een zitvoorziening die aansluit op de moderne arbeidsculturen waarin er hoge eisen worden gesteld aan ruimtelijk-, technisch- en organisatorische factoren. Het kost weinig moeite om een aantal voorbeelden hiervan te benoemen. De OKAY.III-draaistoel is voorzien van een flexibele rugleuning en is zeer geschikt voor zowel multifunctionele kantoorruimtes als voor thuiskantoren. De gepatenteerde K+N BALANCE.CHAIR is een innovatief arbeidsmodel die je in een handomdraai kunt veranderen in een stahulp. De AURAY vormt een combinatie van design en techniek. Deze stoel is onder andere voorzien van synchroonmechanisme en verzonken leren armleggers. 

Bureaustoel König & Neurath online bestellen

Je kunt ervoor kiezen om de showroom van König & Neurath te bezoeken maar het is goed om te realiseren dat aan een nieuw model een behoorlijk hoog prijskaartje hangt. Je kunt er ook voor kiezen om een bureaustoel van König & Neurath online te bestellen bij Gebruiktebureaustoel.nl. Uiteraard ben je ook van harte welkom om hiervoor onze showroom in Geldrop te bezoeken. 

Strenge kwaliteitscontrole

Wij hebben een groot aanbod in tweedehands bureaustoelen waaronder van dit Duitse topmerk. Veel bedrijven kiezen er immers voor om in een relatief vroeg stadium afscheid te nemen van hun bureaustoelen. In veel gevallen zijn deze bureaustoelen nog in uitstekende staat, iets wat zeker bij een zitvoorziening van König & Neurath het geval is. Wij kopen deze bureaustoelen op, controleren de zitvoorziening tot in detail en zorgen er uiteraard voor dat de stoelen op een grondige manier gereinigd worden. Daarna verkopen we de stoelen tegen een scherpe prijs. Bureaustoelen van topmerken (zoals König & Neurath) worden soms wel met een korting van 80% ten opzichte van de nieuwprijs aangeboden!

Ontdek onze uiteenlopende collectie

Heb je interesse om een tweedehands König & Neurath bureaustoel met flinke korting te kopen? Dan ben je van harte welkom om ons aanbod hierin te bekijken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als je op zoek bent naar een specifiek König & Neurath of als we je kunnen helpen met je keuze. Ben je er in geslaagd om je keuze te maken? Dan leveren we je bestelling gratis op kantoor af.     

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.