Kinnarps 9000

Bekijk als Foto-tabel Lijst

2 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Tweedehands Kinnarps 9000 bureaustoelen

Nieuw gestoffeerde Kinnarps 9000 bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

 

Kinnarps 9000

De Kinnarps 9000 is een geavenceerde en ergonomische bureaustoel die is ontwikkeld voor mensen die om de conditie van hun rug geven. Met dit in gedachten is de Kinnarps 9000 ontwikkeld. Om extra comfort te bieden is bij de Kinnarps 9000 een ComfortControl pedaal toegevoegd. Dankzij dit pedaal kunt u verschillende instellingen beheren om zo de bureaustoel aan te passen aan uw ideale zitpositie. Zo is de bureaustoel een uitkomst voor iedereen!

Wanneer u de tweedehands Kinnarps bureaustoel bij ons besteld, weet u zeker dat de stoelen opnieuw zijn gestoffeerd. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet u zeker dat uw Kinnarps 9000 bureaustoel zo goed als nieuw is. De Kinnarps 9000 bureaustoel is erg ergonomisch, ideaal voor lange zittingen zonder schade op te lopen. Daarnaast is de stoel ook verstelbaar in de hoogte, breedte en op nog veel meer gebieden. Zo kunt u de stoel aanpassen aan uw lichaam, om klachten te voorkomen.

 

Duurzame tweedehands bureaustoel

Hoewel een Kinnarps 9000 gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

 

Verschillende Kinnarps bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands Kinnarps bureaustoelen. Bent u op zoek naar een Kinnarps bureaustoel met een freefloat-mechanisme? Kijk dan eens naar de Kinnarps 6000 freefloat. Deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de Kinnarps 6000, maar bezitten een freefloat mechanisme. Dit is ideaal voor mensen die ervan houden wanneer de stoel flexibel meebuigt. Wanneer u op zoek bent naar een extra hoge rug, dan kunt u kiezen voor de Kinnarps 6000 extra hoog.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Kinnarps 9000 bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen e.d.
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel!

Kiezen voor een gebruikte Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs er voor hoeft te betalen!

Stel je bureaustoel Kinnarps 9000 in

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.