Kinnarps 6000 extra hoog

Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 Item

Aflopende Volgorde
per pagina

Tweedehands Kinnarps 6000 extra hoog bureaustoelen

Nieuw gestoffeerde Kinnarps 6000 extra hoog bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

 

Kinnarps 6000 extra hoog

De Kinnarps 6000 extra hoog bureaustoel is een van de favorieten bureaustoelen van Europa. Ruim twee miljoen stoelen zijn bezet door tevreden medewerkers die houden van comfort. De combinatie van een tijdloos design, veel mogelijkheid om de stoel te verzetten en een ergonomische houding zorgen voor veel tevreden klanten. Ergonomie is een belangrijk onderdeel van de Kinnarps 6000 extra hoog bureaustoel, zo wordt de kans op werkgerelateerd letsel.

Wanneer u de tweedehands Kinnarps bureaustoel bij ons besteld, weet u zeker dat de stoelen opnieuw zijn gestoffeerd. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet u zeker dat uw Kinnarps 6000 extra hoog bureaustoel zo goed als nieuw is. De Kinnarps 6000 extra hoog bureaustoel is erg ergonomisch, ideaal voor lange zittingen zonder schade op te lopen. Daarnaast is de stoel ook verstelbaar in de hoogte, breedte en op nog veel meer gebieden. Zo kunt u de stoel aanpassen aan uw lichaam, om klachten te voorkomen.

 

Duurzame tweedehands bureaustoel

Hoewel een Kinnarps 6000 extra hoog gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

 

Verschillende Kinnarps bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands Kinnarps 6000 bureaustoelen. Bent u op zoek naar een Kinnarps bureaustoel met een freefloat-mechanisme? Kijk dan eens naar de Kinnarps 6000 freefloat. Deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de Kinnarps 6000, maar bezit een freefloat mechanisme. Dit is ideaal voor mensen die ervan houden wanneer de stoel flexibel meebuigt. Wanneer u op zoek bent naar een klassiek design, dan kunt u kiezen voor de Kinnarps 9000.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Kinnarps 6000 extra hoog bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen 

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel!

Kiezen voor een gebruikte Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

 

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.