Interstuhl Geos 15G2

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Tweedehands Interstuhl GEOS 15G2 Bureaustoel

Nieuw gestoffeerde Interstuhl GEOS 15G2 bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

 

Interstuhl GEOS 15G2

De Interstuhl GEOS 15G2 bureaustoel is een van de bekendste bureaustoelen van Interstuhl. Deze stoelen zijn beschikbaar in diverse modellen en in diverse kleuren. De Interstuhl GEOS 15G2 bureaustoelen zijn gebouwd voor zitcomfort en erg geschikt om voor een langere tijd op te zitten.

Wanneer u de tweedehands Interstuhl GEOS 15G2 bureaustoel bij ons besteld, weet u zeker dat de stoelen opnieuw zijn gestoffeerd. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet u zeker dat uw Interstuhl Ataros a123 bureaustoel zo goed als nieuw is. De Interstuhl Ataros a123 is erg ergonomisch, ideaal voor lange zittingen zonder schade op te lopen. Daarnaast is de stoel ook verstelbaar in de hoogte, breedte en op nog veel meer gebieden. Zo kunt u de stoel aanpassen aan uw lichaam, om klachten te voorkomen.

 

Duurzame tweedehands bureaustoel

Hoewel een Interstuhl GEOS 15G2 gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

 

Verschillende Interstuhl bureaustoelen

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands Interstuhl bureaustoelen. Bent u op zoek naar een Interstuhl bureaustoel met een hogere leuning? Kijk dan eens naar de Interstuhl Ataros A122. Deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de Interstuhl GEOS 15G2, maar met een hogere leuning en rughoogte. Dit is ideaal voor mensen die wat langer zijn.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Interstuhl GEOS 15G2 bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel!

Kiezen voor een gebruikte Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

 

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.