Bureaustoel Comforto 89

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Comforto 89 bureaustoel kopen

Wat de bureaustoelen van het merk Comforto Haworth zo bijzonder maken zijn de ergonomische eigenschappen. Ook tweedehands bureaustoel Comforto 89 voldoet aan deze eigenschappen. Zo is de Comforto 89 op vele manieren verstelbaar per gebruiker. Je kan de bureaustoel instellen per lichaamsgewicht, lengte en hoogte. De ergonomische kenmerken zorgen ervoor dat je zonder pijn in rug, schouders of nek een lange tijd achter elkaar op de correcte manier kan blijven zitten. Gebruiktebureaustoel.nl heeft verschillende gerestaureerde tweedehands Comforto 89 bureaustoelen in het assortiment.

Tweedehands Comforto 89 bureaustoel

Het is niet zomaar dat je met een Comforto 89 bureaustoel jarenlang plezier hebt. Door het optimale zitcomfort en luxe uitstraling heeft deze stoel verschillende awards gewonnen. Dit bewijst dat deze bureaustoel wel degelijk geschikt is voor ieder kantoor en voor elk persoon. De Comforto 89 bureaustoel is standaard voorzien van een 5-teens onderstel op wielen. Daarnaast heeft deze tweedehands bureaustoel een 3-punts synchroonverstelling van de zitting en de rugleuning en beschikt de Comforto 89 over 4D armleuningen.

Wij geven Comforto 89 bureaustoelen een tweede leven

Wanneer je een tweedehands Comforto 89 bureaustoel bij ons koopt dan doe je dit niet alleen tegen de laagste prijs, je draagt ook je steentje bij aan het milieu. Wij kopen gebruikte Comforto 89 bureaustoelen in en geven deze een tweede leven. Dit is een duurzame oplossing. Zo worden de bureaustoelen intensief gecontroleerd op kwaliteit en brengen we waar nodig aanpassingen aan. Tevens worden de bureaustoelen opnieuw gestoffeerd en schoongemaakt. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend materialen van de hoogste kwaliteit. Onze projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en slijtvast. Je herkent de oude bureaustoel bijna niet meer terug!

Tot wel 4 jaar garantie

Op al onze bureaustoelen uit het assortiment geven wij 4 jaar garantie. Zo leveren wij ook de Comforto 89 bureaustoelen met standaard 4 jaar garantie. Mocht de bureaustoel toch niet voldoen aan de gewenste kwaliteitseisen dan zit hier 4 jaar garantie op. Een tweedehands Comforto 89 bureaustoel van gebruiktebureaustoel.nl heeft het beste comfort en is ook duurzaam.

Bestel je tweedehands bureaustoel online

Wil je een duurzame, comfortabele en voordelige tweedehands bureaustoel? Dan ben je bij gebruiktebureaustoel.nl aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw bureaustoel weer zo goed als nieuw is. Is er iets mis? Dan repareren wij deze. Zo kan je nog jarenlang genieten van de perfecte bureaustoel. Ga er goed voor zitten en ontdek de vele ergonomische voordelen van een Comforto 89 bureaustoel. Voor vragen over onze modellen of aanvullende informatie kun je gerust contact met ons opnemen. We helpen je graag!

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.