Bureaustoel Comforto 39

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Tijdens kantooruren wil je zo goed mogelijk presteren. Om dit te realiseren heb je niet alleen jouw vaardigheden en kennis nodig, ook de juiste middelen om te kunnen werken zijn van belang. Een passend bureau en een geschikte bureaustoel helpen jou om beter te kunnen werken. Bij gebruiktebureaustoel.nl vind je een ruim aanbod aan opgeknapte tweedehands bureaustoelen, waaronder bureaustoel Comforto 39. Een bureaustoel die jou ondersteunt bij het behouden van je lichamelijke veerkracht. Pijntjes in de rug zijn met bureaustoel Comforto 39 verleden tijd. Haal vandaag de Comforto 39 in huis.

Tweedehands bureaustoel Comforto 39 kopen

Producent Haworth-Comforto staat bekend om hoog kwalitatieve bureaustoelen met ergonomische eigenschappen. Comforto 39 is hier een uitstekend product van. Zo heeft de bureaustoel 3D verstelbare armleuningen, is de hoogte verstelbaar voor zowel de stoel als de rugleuning en heeft deze een 5-teens onderstel op wielen. Doordat je bureaustoel Comforto 39 gemakkelijk naar jouw voorkeur, gewicht en hoogte kunt instellen, kan je urenlang werken of zitten zonder een centje pijn te ervaren.

Comforto 39 in een nieuw jasje

Alle bureaustoelen die bij ons binnenkomen worden eerst grondig gecheckt en gekeurd. Slechte onderdelen van de Comforto 39 worden vervangen en de stoel wordt opnieuw gestoffeerd. Hiervoor gebruiken wij materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit. Eigenlijk krijgt de bureaustoel een nieuw jasje. We maken de stoel ook voor je schoon en brengen waar nodig verbeteringen aan. Zo weet je zeker dat je beste kwaliteit tweedehands bureaustoel aanschaft. Je kunt direct gebruik maken van je nieuwe Comforto 39 bureaustoel. Wij leveren onze tweedehands bureaustoelen namelijk gebruiksklaar bij jou thuis of op je werkplek.

Ervaar de ergonomische voordelen

Bureaustoel Comforto 39 is de meest complete bureaustoel uit de 3960 collectie. Het is een lichaamsvriendelijke stoel met ergonomisch zitcomfort. De bureaustoel is verstel- en instelbaar op verschillende manieren zodat jij de ondersteuning krijgt die je nodig hebt. Door Italiaans design te combineren met geavanceerde techniek is een uiterst comfortabele bureaustoel ontwikkeld. Bestel de Comforto 39 eenvoudig online en ervaar de ergonomische voordelen.

Tot wel 4 jaar garantie

Gebruiktebureaustoel.nl biedt een garantie van wel 4 jaar aan op al haar bureaustoelen. Voordat we je bureaustoel bij je leveren, controleren wij grondig op veiligheid, comfort, hygiëne en een stukje design. We gaan er vanuit dat onze inspanningen de levensduur van de bureaustoelen verlengen, zodat je nog lang en probleemloos kunt genieten van je tweedehands bureaustoel Comforto 39. Toch kan het voorkomen dat er een probleem optreedt. Hiervoor kun je beroep doen op onze garantie van 4 jaar. Neem dan altijd even contact met ons op.

Ontdek ons aanbod aan tweedehands bureaustoelen

Inmiddels hebben we een ruim assortiment aan tweedehands bureaustoelen van diverse merken. Gebruiktebureaustoelen.nl draagt bij aan het creëren van een duurzamer milieu. Het is immers zonde om bruikbare en geschikte bureaustoelen weg te gooien. Door het hergebruiken van de stoelen dragen wij ons steentje bij. Met oog voor mens en planeet. Heb je vragen over onze merken of modellen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.