Bureaustoel BMA Axia pro extra hoog

Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 Item

Aflopende Volgorde
  1. Bureaustoel BMA Axia Pro Max zwart leder
    Bureaustoel BMA Axia Pro Max zwart leder 59 producten op voorraad
    € 361,79 Incl. BTW
per pagina

BMA Axia Pro Extra Hoog kopen

De BMA Axia Pro Extra Hoog bureaustoel is een van de bekendste bureaustoelen van het merk BMA. Door de extra hoge rugleuning kan je urenlang achter elkaar genieten van het hoogste comfort en de beste ondersteuning. De stoel is ergonomisch ontworpen zodat deze per gebruiker kan worden aangepast. Zo biedt de BMA Axia Pro Extra Hoog voor iedereen de gewenste ondersteuning.

Tweedehands BMA Axia Pro Extra Hoog bureaustoel

Een tweedehands BMA Axia Pro Extra Hoog bureaustoel bij gebruiktebureaustoel.nl voldoet aan de juiste kwaliteitseisen. Zo worden de bureaustoelen opnieuw gestoffeerd in verschillende kleuren en krijgen deze een grondige keuring. Wij zorgen ervoor dat jouw tweedehands bureaustoel een nieuw leven in wordt geblazen. De BMA Axia Pro Extra Hoog bureaustoel is eenvoudig verstelbaar in hoogte, diepte en lichaamsgewicht. Dit geldt zowel voor het zitgedeelte als voor de armleuning. De hoge rugleuning is voorzien van kanteltechniek met synchroonmechanisme. Deze eigenschappen dragen bij aan het lange zitcomfort.

Ideale projectstoel

Je kunt de BMA Axia Pro Extra Hoog bureaustoel zelf gemakkelijk naar jouw voorkeur instellen. De knoppen bevinden zich aan de zijkant van de stoel. De ergonomische functies zorgen ervoor dat je op de correcte manier in de bureaustoel blijft zitten wat pijnklachten in rug, nek of schouders kan voorkomen. De BMA Axia Pro Extra Hoog is de ideale projectstoel waarin je een langere periode comfortabel kunt zitten.

Verschillende modellen BMA bureaustoelen

Naast de Axia Pro Extra Hoog bureaustoel van BMA hebben wij ook nog andere producten van dit merk in ons assortiment opgenomen. Zo hebben wij ook speciaal voor op kantoor BMA Axia Office bureaustoelen in middelhoog of extra hoog. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur en werkomgeving kan je bij ons terecht voor tweedehands bureaustoelen.

Verzekerd van de hoogste kwaliteit

Niet helemaal overtuigd van de BMA Axia Pro Extra Hoog bureaustoel? Voordat je de bureaustoel ontvangt controleren wij al onze tweedehands bureaustoelen op de volgende punten:

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed.
  • Schuim in zit- en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Doordat wij zorgvuldig op deze punten controleren, ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit. Mocht één van deze punten niet voldoen aan onze kwaliteitseisen, dan zorgen wij ervoor dat deze vervangen of gerepareerd worden. Zo kan je nog jarenlang genieten van jouw tweedehands BMA Axia Pro Extra Hoog bureaustoel. Iets toch niet in orde of naar wens? Bij ons krijg je tot wel 4 jaar garantie op tweedehands bureaustoelen.

Goed voor mens en milieu

Het is zonde om na enkele jaren een bureaustoel weg te doen. Vaak zijn deze alleen wat versleten maar functioneren ze nog naar behoren. Wij bieden een duurzame oplossing die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. Alle bureaustoelen die wij inkopen voorzien wij van een nieuwe stof en zitting. Hiervoor gebruiken wij uitsluitend hoge kwaliteit projectmeubelstoffen. Zo worden goede, maar misschien versleten bureaustoelen omgetoverd tot gloednieuw. We maken er graag een ander blij mee.

Ruim assortiment tweedehands bureaustoelen

Ben je op zoek naar een tweedehands bureaustoel? Bekijk dan ons complete aanbod aan uitstekende tweedehands bureaustoelen. Wij leveren bureaustoelen geschikt voor iedereen door heel Nederland. Kom langs in onze showroom of bestel uw bureaustoel eenvoudig in onze webshop.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.