BMA Axia office middelhoog

Bekijk als Foto-tabel Lijst

2 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Tweedehands BMA Axia Office Middelhoog Bureaustoel

Nieuw gestoffeerde BMA Axia Office Middelhoog bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

 

BMA Axia Office Middelhoog

De BMA Axia Office middelhoog bureaustoel is een van de bekendste beeldschermstoelen van BMA. De stoel is ruim inzetbaar waardoor het een ideale bureaustoel is voor in het kantoor.

Wanneer u de BMA Axia office middelhoog bureaustoel bij ons besteld, weet u zeker dat de stoelen opnieuw zijn gestoffeerd. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet u zeker dat uw BMA Axia Office middelhoog bureaustoel zo goed als nieuw is. De BMA Axia Office middelhoog is erg ergonomisch, ideaal voor lange zittingen zonder schade op te lopen. Daarnaast is de stoel ook verstelbaar in de hoogte, breedte en op nog veel meer gebieden. Zo kunt u de stoel aanpassen aan uw lichaam.

 

Duurzame tweedehands bureaustoel

Hoewel een BMA Axia Office bureaustoel gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

 

Verschillende BMA producten

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands BMA bureaustoelen. Heeft u liever een tweedehands bureaustoel met een hogere rug? Kijk dan eens naar de BMA Axia Office extra hoog. Deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de BMA Axia Office middelhoog, met een iets andere rug. Liever een tweedehands BMA bureaustoel met leder? Dan is de BMA Axia Pro extra hoog een goede uitkomst. Deze bureaustoel heeft een speciale bekleding voor een klassieke uitstraling.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands BMA Axia Office bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een gebruikte Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

 

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

 

Uw nieuwe BMA Axia Office Bureaustoel instellen

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.