BMA Axia

Bekijk als Foto-tabel Lijst

8 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Tweedehands BMA Axia bureaustoelen

Een goede bureaustoel is essentieel voor u en uw medewerkers. Wanneer er lang wordt gezeten achter een bureau, worden de spieren en gewrichten gevoelig voor klachten. Deze klachten willen u het voorkomen voorkomen.

De tweedehands bureaustoelen van BMA Axia zijn er op gebouwd dat iedereen comfortabel kan zitten. De bureaustoelen zijn in te stellen voor lange, kleine, lichtere en zwaardere personen. De bureaustoelen zijn geheel volgens ergonomische waarden gebouwd. De stoelen zijn in te stellen op alle vlaktes, zodat de BMA Axia de uitkomst is voor al uw personeel dat veel achter een bureau zit.

 

Duurzame BMA Axia bureaustoel

Hoewel een BMA Axia bureaustoel gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

 

Verschillende BMA Axia producten

Wij hebben een breed aanbod van diverse tweedehands BMA Axia bureaustoelen. Heeft u interesse in een tweedehands bureaustoel met een lagere rug? Kijk dan eens naar de BMA Axia Office middelhoog. Deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de BMA Axia Pro extra hoog, met een iets andere rug. Liever een tweedehands BMA bureaustoel met stof in plaats van leder? Dan is de BMA Axia Office middelhoog een goede uitkomst. Deze bureaustoel heeft een stoffen bekleding voor een klassieke uitstraling.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands BMA Axia bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands BMA Axia bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een gebruikte BMA Axia bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

 

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

 

Uw nieuwe BMA Axia Bureaustoel instellen

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.