Bureaustoel Ahrend 350

Bekijk als Foto-tabel Lijst

1 Item

Aflopende Volgorde
per pagina

De Ahrend 350 bureaustoel is een van de bekendste stoelen van Ahrend. Door de bijzondere bladveren die zijn verwerkt in de zitting en rug, biedt deze bureaustoel optimaal zitcomfort. De stoel combineert zitcomfort met een stijlvolle, verfijnde uitstraling en is te gebruiken in zowel kantoor, vergaderruimte als directiekamer.


Tweedehands Ahrend 350 bureaustoel bestellen

Wanneer je een tweedehands bureaustoel Ahrend 350 bij ons besteld, weet je zeker dat de stoelen opnieuw zijn gestoffeerd in diverse kleuren. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet je zeker dat jouw Ahrend 350 bureaustoel zo goed als nieuw is. De Ahrend 350 is verstelbaar in de hoogte, in de zitdiepte en zelfs verstelbaar op het lichaamsgewicht. 


Ideaal voor lange zittingen

De Ahrend 350 is de perfecte bureaustoel wanneer je op zoek bent naar een comfortabele bureaustoel, voor lange zittingen. De tweedehands Ahrend 350 is beschikbaar in een grote hoeveelheid, dit komt dus goed uit als je meteen meerdere stoelen wilt vervangen.


Duurzame tweedehands bureaustoel Ahrend 350

Hoewel de Ahrend 350 gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. 


Materialen zijn hoogwaardig, slijtvast en brandvertragend

Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer je een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.


Wat zijn de voor-en nadelen van bureaustoel Ahrend 350?

Voordelen

 • Makkelijk verrijdbaar
 • Hoog zitcomfort dankzij vele instelmogelijkheden
 • Tijdloos design en ergonomische vormgeving
 • De stoelen verkeren in zeer goede staat, slijtage is minimaal
 • De bureaustoel is grondig gereinigd


Nadelen

 • De modellen zijn niet stapelbaar
 • De rugleuning is niet te vergrendelen. Je zit dus rechtop of leunt naar achteren

Geschikte alternatieven voor de Ahrend 350

Wij hebben een groot aanbod van diverse tweedehands Ahrend bureaustoelen. Heb je liever een tweedehands bureaustoel met gleuf? Kijk dan eens naar de Ahrend 220 deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de Ahrend 350, met een ander design. Liever een kleinere opening? Dan is de Ahrend 2020 een goede uitkomst. Deze bureaustoel heeft een rugleuning voor extra steun.


Controle op veiligheid- en kwaliteitseisen

Twijfels over de tweedehands Ahrend 350 bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden:

 • Techniek en bewegende delen
 • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
 • Schuim in zit en rugkussens in orde
 • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat je nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met je tweedehands bureaustoel Ahrend 350, geen zorgen, bij ons krijgt je tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat jouw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die je eist van een bureaustoel.


Kiezen voor tweedehands is een slimme keuze

Kiezen voor een gebruikte tweedehands bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!


Maak kennis met onze brede assortiment

Benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. Je kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vind je altijd de perfecte stoel.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.