Ahrend 262

We konden geen producten vinden welke matchen met de selectie.

Tweedehands Ahrend 262 Bureaustoel

Nieuw gestoffeerde Ahrend 262 bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

 

Ahrend 262 bureaustoel

De Ahrend 262 bureaustoel is een van de bekendste stoelen van Ahrend. Door de bijzondere bladveren die zijn verwerkt in de zitting en rug, biedt deze bureaustoel optimaal zitcomfort.

Wanneer u de Ahrend 262 bureaustoel bij ons besteld, weet u zeker dat de stoelen opnieuw gestoffeerd zijn in diverse kleuren. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet u zeker dat uw Ahrend 262 bureaustoel zo goed als nieuw is. De Ahrend 262 is verstelbaar in de hoogte, in de zitdiepte en zelfs verstelbaar op het lichaamsgewicht. De Ahrend 262 is de perfecte bureaustoel wanneer u op zoek bent naar een comfortabele bureaustoel, voor lange zittingen. De tweedehands Ahrend 262 is beschikbaar in een hoge hoeveelheid, dit komt dus goed uit wanneer u meerdere bureaustoelen wilt vervangen.

 

Duurzame tweedehands bureaustoel

Hoewel de Ahrend 262 gemiddeld zo'n 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

 

Diverse Ahrend producten

Wij hebben een groot aanbod van diverse tweedehands Ahrend bureaustoelen. Heeft u liever een tweedehands bureaustoel met gleuf? Kijk dan eens naar de Ahrend 220 deze tweedehands bureaustoelen hebben dezelfde kwaliteit als de Ahrend 350, met een ander design. Liever een kleinere opening? Dan is de Ahrend 2020 een goede uitkomst. Deze bureaustoel heeft een rugleuning voor extra steun.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Ahrend 262 bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een gebruikte Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

 

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel.

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.