Ahrend 230

Bekijk als Foto-tabel Lijst

11 producten

Aflopende Volgorde
per pagina

Tweedehands Ahrend 230 Bureaustoel

Nieuw gestoffeerde Ahrend 230 bureaustoelen voor een lage prijs. Tot wel 4 jaar garantie.

 

Ahrend 230 bureaustoel

De Ahrend 230 bureaustoel is een van de bekendste in zijn soort. De comfortabele zitplek, de eenvoudige verstelbaarheid en het welbekende ontwerp maakt deze bureaustoel een echte eyecatcher.

Wanneer u de Ahrend 230 bureaustoel bij ons besteld, weet u zeker dat de stoelen opnieuw zijn gestoffeerd in diverse kleuren. De functies zijn gecontroleerd en desnoods verbeterd, zo weet u zeker dat uw Ahrend 230 bureaustoel zo goed als nieuw is. De Ahrend 230 is verstelbaar in de hoogte, in de zitdiepte en zelfs verstelbaar op het lichaamsgewicht. De Ahrend 230 is de perfecte bureaustoel wanneer u op zoek bent naar een comfortabele bureaustoel. De tweedehands Ahrend 230 is beschikbaar in een hoeveelheid, dit komt dus goed uit wanneer u meerdere bureaustoelen wilt vervangen.

 

Duurzame Ahrend bureaustoel

Hoewel de Ahrend 230 gemiddeld 10 jaar meegaat, worden de meeste bureaustoelen al binnen enkele jaren vervangen. Niet alleen is dit zonde van de bureaustoelen, het is ook nog eens schadelijk voor het milieu. Gelukkig hebben wij een oplossing bedacht. De bureaustoelen kopen wij in en we vervangen de stof en de zitting. Op deze manier krijgen de bureaustoelen weer een nieuw leven. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteit projectmeubelstoffen, zodat de levensduur van de bureaustoel wordt verlengd. De projectmeubelstoffen zijn brandvertragend en hebben een hoge slijtvastheid. Vaak is de bekleding die wij op de tweedehands bureaustoelen bevestigen zelfs beter dan wanneer u een nieuwe bureaustoel zou aanschaffen.

 

Altijd goede controle

Heeft u twijfels over de tweedehands Ahrend 230 bureaustoel? Geen zorgen, wij controleren de bureaustoelen op de volgende punten voordat we ze te koop aan bieden.

  • Techniek en bewegende delen
  • Bekleding op gaten, scheuren, pillen ed
  • Schuim in zit en rugkussens in orde
  • Rollen van de wielen

Zo controleren we of alle bureaustoelen het nog als nieuw doen. Wanneer er iets mist aan de bureaustoel, repareren wij deze om ervoor te zorgen dat u nog jarenlang plezier kunt hebben van uw tweedehands bureaustoel. Mocht er toch nog iets mis zijn met uw tweedehands bureaustoel, geen zorgen, bij ons krijgt u tot wel vier jaar garantie. Zo zorgen wij ervoor dat uw tweedehands bureaustoel voldoet aan de kwaliteiten die u eist van een bureaustoel.

Kiezen voor een Tweedehands Bureaustoel is bij Gebruiktebureaustoel een voordelige en verstandige keuze. Geniet van het comfort en de goede verstelmogelijkheden van uw bureaustoel zonder dat u de hoofdprijs hoeft te betalen!

 

Breed assortiment tweedehands bureaustoelen

Bent u benieuwd naar onze andere tweedehands bureaustoelen? Kijk dan eens rond op de pagina voor een breed assortiment aan tweedehands bureaustoelen. U kunt de bureaustoelen selecteren op diverse eigenschappen, zo vindt u altijd de perfecte tweedehands bureaustoel. 

 

Ahrend 230 Bureaustoel instellen

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.