Stofferen

Bij Jetchair kopen we regelmatig grote partijen gebruikte bureaustoelen op. De stoelen die wij inkopen zijn nog lang niet aan het einde van hun levensduur, maar worden toch weggedaan. Vaak is de leeftijd van een bureaustoel alleen te zien aan de stoffering die erop zit. Maar het stofferen van een bureaustoel is relatief goedkoop, zeker als je het vergelijkt met de prijs van een nieuwe stoel, en op die manier kunnen wij iets bijdragen aan een duurzamere wereld. We zeggen dan ook niet voor niets: waarom duur doen als het duurzaam kan? Door het stofferen van een bureaustoel geven we de stoel een tweede leven. Je leest hier wat er allemaal bij komt kijken.

 

Tweedehands bureaustoelen opnieuw stofferen

In de meeste gevallen stofferen we de bureaustoelen opnieuw, omdat de stoffering versleten is, of duidelijke tekenen van gebruik vertonen. We verkopen dan wel tweedehands bureaustoelen, maar dat hoeft niet te betekenen dat ze er ook tweedehands uitzien. Met die gedachte in het achterhoofd voeren wij enkele reparaties uit aan de stoelen die het nodig hebben. Een intensieve reinigingsbeurt helpt ons het frisse gevoel bij de stoelen te benadrukken. Voor het stofferen van de bureaustoelen gebruiken we enkel stoffen van hoogwaardige kwaliteit. We willen immers dat je nog lang van jouw bureaustoelen kunt genieten.

 

Laat je bureaustoel stofferen door Jetchair

Zijn de bureaustoelen op jouw kantoor ook toe aan een nieuwe stoffering? Wij stofferen bureaustoelen ook in opdracht van onze klanten. We beschikken over de benodigde materialen, gereedschap en vakmensen, dus het zou zonde zijn om dit niet optimaal te benutten. Merk je dat de stoffering van de bureaustoelen op de werkvloer tekenen van slijtage vertonen? Wij komen je bureaustoel ter plaatse opknappen en als dat niet kan, nemen we ze gewoon even mee naar onze werkplaats. Binnen enkele dagen heb jij je bureaustoelen weer terug.

 

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de manier waarop wij onze tweedehands stoelen stofferen? Kom eens langs bij ons in de werkplaats. Neem even contact op om een afspraak te maken.

Bureaustoel stofferen Stoffering bureaustoel

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.