Reinigen

Als inkoper van tweedehands bureaustoelen heeft het reinigen van stoelen altijd een belangrijke plek binnen onze werkzaamheden gehad. Wanneer we tweedehands bureaustoelen aanbieden, doen we er alles aan om deze weer zo goed als nieuw te laten stralen. Intensieve reiniging is daarom cruciaal. We gebruiken onze faciliteiten en kennis nu ook om jouw bureaustoel te reinigen. Dit doen we met dezelfde zorg en aandacht die we in onze eigen bureaustoelen steken. Dus; is jouw bureaustoel vuil en wil je deze professioneel laten reinigen? Dan ben je bij Jetchair aan het goede adres.

 

Snel en doeltreffend reinigen

Een gedeelte van onze loods is speciaal ingericht voor het doeltreffend reinigen van een lading stoelen. Omdat we vaak grote partijen inkopen is het wel zo prettig dat we dit ook snel kunnen doen. Daarom hoeven onze medewerkers niets te tillen, wat niet alleen hun gezondheid, maar ook de snelheid van het reinigen ten goede komt.

 

Jouw bureaustoel reinigen in een paar stappen

Het reinigen gebeurt handmatig, al worden onze medewerkers wel geholpen door enkele nodige hulpmiddelen. Allereerst gebruiken ze een luchtpistool, waarmee ze een deel van het vuil verwijderen. Vervolgens wordt een milieuvriendelijke zeep in de stoffering gespoten. Onze medewerker gaat daarna met een stoommachine over de stoel. Dit is een diepe vorm van reiniging waarbij de bacteriën gedood worden. Tot slot poetsen we de stoel met een doek af, zodat deze klaar is voor de verkoop of om weer terug te gaan naar de eigenaar. Het compleet reinigen van stoelen doen we in opdracht van onze klant. We komen de stoelen op locatie afhalen en brengen deze volledig gereinigd terug. Als het nodig is, kunnen we je tijdelijk voorzien van leenstoelen. Wil je weten wat er mogelijk is? Neem dan contact met ons op.

 

Bureaustoel vuil? Wij reinigen ze professioneel

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.