Kantoormeubilair kopen? Dit moet je weten

Ben je op zoek naar kantoormeubilair van professionele kwaliteit voor een scherpe prijs? Bij Gebruiktebureaustoel vind je precies wat je zoekt. Klik op de onderstaande afbeelding om onze catalogus door te bladeren of bekijk het ruime assortiment op onze website.

 

Hoge prijsstelling voor kantoormeubilair 

Als je de mogelijkheden aan het vergelijken bent om kantoormeubilair te kopen, is de kans groot dat je schrikt van de prijzen die hiervoor gevraagd worden. Om het aanbod in bureaustoelen als voorbeeld te nemen: als je de meeste websites bekijkt moet je een behoorlijke prijs betalen om op een comfortabele- en ergonomische manier je werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Veel mensen zijn uiteraard bereid om ter voorkoming van lichamelijke klachten de hoofdprijs te betalen maar niet als dit niet noodzakelijk is. Gelukkig is dit dan ook niet het geval als je de keuze maakt voor de kantoormeubels die je op deze pagina vindt. Dit kantoormeubilair wordt aangeboden tegen een zeer aantrekkelijke prijs. In sommige gevallen betaal je slechts 20% van de nieuwprijs! 

Uitgebreide inspectie en controle

Bij gebruiktebureaustoel.nl controleren we onze producten vanzelfsprekend op de juiste kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat het kantoormeubelen uitgebreid is gecontroleerd. In onze controlerondes wordt er specifiek gekeken naar de conditie, beweeglijkheid, techniek en de bekleding van de bureaus, stoelen en al ons andere producten. Zo kunnen wij ten alle tijden garanderen dat het gebruikte kantoormeubilair van de beste kwaliteit is. Daarnaast worden al onze kantoormeubels gebruiksklaar geleverd.

Gebruikte kantoormeubels kopen tegen een voordelige prijsstelling

Je kunt bij ons uitstekend terecht als je gebruikte kantoormeubelen wilt kopen tegen een voordelige prijsstelling. We refereren in onze vorige alinea’s aan de nieuwprijs van deze kantoormeubels omdat we ervoor zorgdragen dat het kantoormeubilair er weer als nieuw uitziet. Daarnaast kun je er een zeer lange tijd gebruik van maken. In veel gevallen kost dit niet veel moeite omdat veel bedrijven hun kantoormeubelen al in een vroeg stadium wegdoen om te vervangen voor nieuwe kantoormeubels. Daarnaast worden de meubels grondig schoongemaakt voordat we deze in onze showroom (aan de Spaarpot 30A) in Geldrop aanbieden en op onze website plaatsen. Wij bieden uitsluitend gebruikt kantoormeubilair aan waarvan wij zelf 100% achter de kwaliteit staan.

Ontdek ons aanbod tweedehands kantoormeubilair in onze catalogus

Wij bieden een veelzijdig assortiment met kantoormeubelen aan. Hierbij kun je denken aan bureaus, stoelen, kasten en andere accessoires. Het is uitstekend mogelijk om met ons aanbod volledige kantoren in te richten tegen een voordelige prijs. Ontdek het aanbod in gebruikt kantoormeubilair in onze catalogus. Heb je vragen over dit aanbod of kunnen we je helpen met persoonlijk advies? Neem dan gerust vrijblijvend contact op of bezoek onze showroom. We denken graag met je mee in de mogelijkheden om je kantoor op de meest praktische- en voordelige manier in te richten.

 

Copyright © 2022 Jetchair All rights reserved.